onsdag 27 augusti 2008

Mycket har hänt....här är en sammanfattning

Måndagen den 18/8- Nu börjar det bli trångt...eller retas han/hon bara? :)

Ahhhh! :)

Min lilla ängel har börjat röra på sig där inne. ja iallafall så att jag och Jens kan se det. Och jag kan definitivt känna det ;)

Helt plötsligt, så ser både jag och Jens där jag ligger i sängen, hur en arm eller ett ben rör sig i en enda rörelse över magen. Efter det så var det full rulle. I en halvtimme så höll den lilla parveln på att möblera om i magen. Det var så mysigt, samtidigt som det kändes lie obehagligt.

Ända sen sen denna dag....så är han/hon i full gång varje dag. Speciellt på kvällen när jag lägger mig.





Onsdagen den 13/8- definitift den 13:e även om det inte var en fredag ....

Nu är jag rädd för trappor. Jag var på väg hem från jobbet, i Paddington på väg ner för trapporna till tunnelbane linjen Bakerloo, då det hände.Jag fastnade med foten och föll framåt stupa i trappan. Lyckligtvis så hann jag reagera, och fick tag i ledstången. Men låg med fötterna under mig, huvudet vilandes på min kollega Szilvia's ben som gick framför mig.Thank God. Jag kund einte ens resa mig pga att mina fötter låg under mig kropp. Fick hjälp av folk som stannat upp och Szilvia. Hela min kropp darrade, och jag började faktiskt gråta av chock. Det slutade med att Szilvia tog mig till en taxi, och följde mig hem.
Gick till doktorn på fredagen. Men allt står rätt till. Sträckte bara en muskel i sidan. :/



Dagsutflykt till Windsor Söndag den 10/8

Jag och Jens åkte till Windsor för att hälsa på Renata, min brasilianska "syster" och hennes familj. En helt underbar dag, med mina nära och kära. Båt tur på Themsen, god mat och den berömda "puddin". ;)