söndag 5 oktober 2008

Bebis mage i vecka 30


Bröllop i Karlskrona

Marie, Jens, jag och Daniel Det vackra brudparet, deras tärnor och bestman Jens
Didrik ville också vara med (Jens systerson)
Arrrrggghhhh....jag tar ett bett av den man jag älskar mest av allt i denna värld ;)

4D ultraljud på vårat kärleksbarn- mammas näsa och pappas mun?



Barnmorske-besök, 4D ultraljud, barnvagns köp, bröllop.....

Jag blir galen. Har försökt att uppdatera bloggen men inte kunnat då uppkopplingen till datorn varit och är värdelös. Snacka om att detta gör att mina graviditets-humörsvängningar blir (om möjligt) ännu värre när saker sm detta inte går min väg...phu!
Ok, nu har jag klagat färdigt ;)

Jag har ju sedan 2 veckor tillbaka flyttat hem till sverige. Och det är sååå skönt. Men det har varit lite stressad då jag haft en del del att styra i. Jag var hos barnmorskan (Åsa heter hon, super gullig!) den 23 september. Det tog 2 timmar, men det kändes så bra att prata med henne. Och för första gången fick jag vettiga svar på mina frågor...utan att känna mig dum dessutom. Det visade sig att mitt järn värde var lågt, så jag var tvungen att köpa ytterligare tillskott till det järn jag redan tar.

Jag och Jens gick på 4D ultraljud den 25 september. Vi tog med oss min mamma, syster Joanna, min bästa vän Johanna och jens mormor Gerd på denna mycket speciella tillställning.
Det är det bästa jag någonsin gjort! Jag grät av lycka när jag såg första bilden på vårat kärleksbarn.
Nu längtar jag ännu mer efter den lilla krabaten!! :)

Jag har även bokat in mig och Jens på "första gångs förälder" möte på MVC. Och profylax kurs.

Jag har dessutom också äntligen beställt våran vagn. Det blev en Bugaboo Cameleon. Med brun bas färg och sand färg på sufletten. (se nedan)




Vad mer???

Jo, vi var på Jens bror Daniels bröllop den 27/9 i Karlskrona. Det var sååå vackert!!
Daniel var sååå stilig och Marie var super vacker!! En annan kände ju sig som en stor elefant ;)
Och inte nog med det, på vägen ut till middagen (vi åkte båt) så hände det som bara inte fååår hända en käslomässigt instabil kvinna som jag....mitt ena axelband på klänningen lossnade. Tack gode Gud att jag hade jacka på mig.....för enda anledningen till att jag kände att den gått sönder var för tt en liten vindpust letade sig in under jackan och kylde ner mitt ena bröst.
Det är i dessa lägen som jag verkligen kan skatta mig ännu mer lycklig ( om det nu är möjligt!) att jag har Jens. Som lovade att det skulle orndna sig. Och visst fixade han det. Nål och tråd, med hjälp av sin syster Agnetha. Sen kunde festen fortsätta för mig... :)
(insåg även då jag satt på mig klänningen som var köpt 2 veckor INNAN bröllopet att mina tuttar hade svårt att få plats i den....dom som var helt perfekta bara 14 dagar innan....snacka om explosion!)

Hursomhelst, så var detta en underbar dag!!!!!! Och jag är så glad för Daniel och Maries skull att deras bröllop var så fantastiskt!