torsdag 30 oktober 2008

En fullspäckad vecka.....

20 oktober

Idag så var jag på första kvällen av profylax kursen. Mamma följde med, då Jens är i Las Vegas.
Vi är 4 par på kursen. Men jag och Jens ska ha barn först (7 dec) och resten ska få den 9/12, 18/12 och första veckan i januari.
Det var kul att träffa andra blivande föräldrar. Dom var jätte trevliga. Och Susanne, som håller i kursen, är inte bara duktig och vet vad hon pratar om, hon är rolig också! :)
Idag fick fick börja lära oss dom olika sätten att andas. Jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Man blev ju alldeles yr i skallen ;)

Jag har även hämtat upp min skenor för händerna idag på Rosenlunds sjukhuset.

21 Oktober


Har idag varit hos tandläkarn. Var lite orolig eftersom att mina tandkött blöder så förskräckligt när jag borstar tänderna. Men allt såg bra ut! Thank God. Jag hatar att gå till tandläkarn.

24 oktober

Idag var jag och Jens på besök hos barnmorskan igen.
Allt såg bra ut :)

Blodtryck: 110/65
Symfus Fundus mått: 31

Och våran lilla ängel är nästan fixerad :)

29 oktober

Jens har varit på Pappakväll på MVC. Han gick dit med Adam, min kompis Rebbeccas kille, som också ska ha barn (i slutet av februari).
Jens tyckte att det var givande att få träffa och prata med andra blivande pappor. Om deras tankar kring förlossningen och föräldraskap. Dessutom var det en en familje terapeut som var där och höll i själva kvällen som också var pappa och kunde dela med sig av sina erfarenheter.