lördag 22 november 2008

MVC 20 november - I vecka 38

I torsdags så var jag hos min barnmorska Åsa. Jens kunde inte följa med då han hade ett möte på jobbet. Men jag och min lilla ängel klarade oss själva ;)

Inga blodprov togs denna dag. Då jag gjorde det sist. Men mitt blodtryck var 105/70. Och han/hon är fortfarande fixerad.
Jag längtar mer och mer nu för varje dag som går efter att få träffa min älskling. Och få se vem det är som sparkat och haft sig i min mage dessa månader :)


Jag har börjat få mensvärk liknande smärtor i nedre delen av magen nu. Har haft det i ca. en och en halv vecka. Sitter och bara väntar på att något mer ska hända.

Jag är sååå redo för förlossningen. Mest, som sagt, för att äntöligen få mitt älskade barn. MEN också för att jag är så less på mina svullna kroppsdelar, och halsbrännan. Jag sover fruktasvärt dåligt. Kan inte ligga i samma ställning mer än typ en timme, då måste jag vända på mig igen. Får ont i höfterna av foglossningen nämligen. Men det är ju en kraftansträngning i sig att bara vända sig i sängen. Hahaha. Känner mig som en flodhäst!
Snarkar gör jag tydligen också enligt Jens (när jag ligger på rygg). MEN jag har bestämt mig för att inte tro på honom....såvida han inte kommer med bevis ;)
Men å andra sidan, vem skulle inte ha svårt att andas med en bebis på ca. 3 kg vilandes på ens lungor ?
Det är tur att min älskade Jens är å förstående......han är så underbar mot mig. Kunde inte ha önskat mig en bättre partner eller pappa till mitt barn!