söndag 14 september 2008

Det var ett tag sen! ;)

Ojoj.....nu har det gått ytterligare några veckor sedan jag skrev här. Har varit så himla upptagen på jobbet med att träna killen som ska ta över för mig nu när jag går på mamma-ledighet. Vilket gjort mig för trött för att skriva när jag kommit hem. Förutom det faktum att all planering hit och dit med diverse saker gjort mig utmattad också.

Men, nu ska det bli ändring på det! Från och med idag så kommer jag uppdatera er minst en gång i veckan. Jag jobbade min sista dag på Viasat i fredags (12/9). Det kändes faktiskt konststigt och lite ledsamt, trots att jag sett fram emot denna dag.Mest för att jag ser såå framemot att komma hem till sverige till min familj och mina vänner. Men jag kommer sakna mina kollegor, några mer än andra ;)



Hursomhelst, mycket har hänt.

För några veckor sedan så överraskade Jens mig med en musikal kväll. Mamma Mia! Gud så bra den var. Han är så himla omtänksam, min älskling. för han vet hur länge jag velat se den:)



Jens har dessutom också tagit mig till Jaime Oliver's resturang Fifteen på dining room delen.(http://www.fifteen.net/Pages/default.aspx) My God! Vilken mat. 4 rätter av total lycka ;)

jens drack vin till maten, medans jag beställde in en sagolik alkoholfri drink " Rasperry and Vanilla lemonade"....väldigt god! Det bästa jag druckit i alko fri väg;)



Nu i fredags så kom mamma och Joanna till London. Till min och Jens lilla mini lägenhet här vid regent street.
Men finns det hjärte rum, så finns det stjärte rum ;)
Vi har gått på Madame Taussauds, shoppat,varit vid covent garden, shoppat, träffat Renata, shoppat,shoppat....hihi. Mina fötter är något svullna efter allt "gående".....har gått miiiiiiiil.
Imorgon så åker vi hem dock....jag, mamma och Jois. Jens kommer veckan efter, då vi ska på Daniel (Jens bror) och Maries bröllop i Karlskrona.
Sen flyttar han också hem i oktober.

Det finns en hel del mer att inköpa och planera inför ankomsten av våran ängel....men min pappa ska ge oss barnvagnen som vi har bestämt oss för. Vilket är uppskattat. :)



HUR MÅR JAG?
Jag mår förhållandevis bra. Men jag har börjat få probelm med min ischas nerv igen på högra sidan. Förutom min vanliga ryggvärk såklart ;)
Mina fötter ser ut som två klumpar...man ser knappt vart foten eller vaden börjar/slutar....
....mina fingrar ser ut som prinskorvar.
Jag kissar fortfarande sjutton gånger varje natt....
Men utöver detta så mår jag prima...hahaha.



Min lilla ängel älskar fortfarande musik, och dansar som en galning när jag sjunger...eller det är musik som spelar i bakgrunden. Och han/hon har börjat känna igen Jens röst.....för det blir ett väldans liv då han sätter läpparna mot min mage.